Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Το πιο γλυκό μπισκοτάκι!

9 μήνες προετοίμαζα το πιο γλυκό μπισκοτάκι της ζωής μου. Το ζύμωσα, το άφησα να φουσκώσει και του έβαλα τα πιο τρυφερά αρωματικά. Το σχήμα του δεν ήταν προκαθορισμένο, αλλά ήξερα ότι θα ήταν το πιο όμορφο μπισκοτάκι που έχω δημιουργήσει. Ήρθες στη ζωή μου στις 11 Αυγούστου, αρκετά βιαστική και ανυπόμονη. Και από τότε τη γέμισες με φως και ελπίδα. Θα είμαι παντοτινά δική σου.  













12 σχόλια:

  1. Η πιο γλυκιά και όμορφη δημιουργία σου Πουλχερία μου!!!απο αυτές που δεν χορταίνεις να τις απολαμβάνεις!! (...περιμένουμε όμως και με αγωνία να δούμε καινούργιες μπισκοτο-δημιουργίες απο τα χεράκια σου!!!) πολλά φιλιά στα μικρούτσικα ροζ πατουσάκια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι το μωράκι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια σας ευχαριστώ.Όπως καταλάβατε είμαι μια ξετρελαμένη μαμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σου ζησει αυτο το τοσο γλυκο μπισκοτακι.παντα ειχα την αισθηση οτι τα μωρακια μυριζουν σαν μπισκοτα οποτε αξιο το χαιδευτικο του,δωστου μια δαγκωματια στο ποζαρακι του σε παρακαλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου ζήσει!! τι γλυκό πλάσμα!!! τυχαίο? καθόλου!!

    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Na sou zisei i mpoumpouka Poulxeria! Tyxero mwraki tha megalwsei mesa sti glyka!!! na ti xaireste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ τι γλυκό μωρό είναι ετούτο! Καθυστερημένες έρχονται οι ευχές μου αλλά δεν πειράζει. Να είναι τυχερή σε όλη της τη ζωή κι εσύ να είσαι καλά, να τη βλέπεις να μεγαλώνει και να την καμαρώνεις!!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καθυστερημένες οι ευχές αλλά είναι ζάχαρη το μπισκοτάκι σου !!!!ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Harrah's Las Vegas - Mapyro
    Find 의왕 출장안마 the cheapest and 창원 출장샵 quickest ways to get from Harrah's Las Vegas to LINQ Promenade. 전라북도 출장마사지 Address: 89109 안양 출장샵 Las Vegas Blvd 태백 출장마사지 South. Save BIG on Your Next Stay!

    ΑπάντησηΔιαγραφή