Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Γενέθλια του αγαπημένου

Μέσα σε όλο αυτό το χαμό των ημερών, ο αγαπημένος μου είχε γενέθλια. Αν και ήμουν αρκετά κουρασμένη ήθελα να του στοιμάσω κάτι όμορφο. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι μικρό, γλυκό και ζεστό για λίγους φίλους και τους γονείς μας. Οι καλές μας οι μαμάδες ανέλαβαν τα αλμυρά και εγώ φυσικά τα γλυκά. Του έφτιαξα σοκολατάκια με χειροποίητο λικέρ κεράσι, cheesecake με χειροποίητο γλυκό κεράσι και φυσικά cupcakes brownies με μπόοοοολικη σοκολάτα για frosting. Δυστυχώς, πρόλαβα μόνο από τα cupcakes να βγάλω φωτογραφία :(((((.


Εκτός από τα γλυκάκια είχα ετοιμάσει και μια γλυκιά έκπληξη για τους καλεσμένους μας. Μέσα σε κουτάκια "take away" έβαλα μπισκοτάκια καρδούλες λευκές και σιελ για να τους πούμε ένα γλυκό ευχαριστώ που μας τίμησαν.




Χρόνια πολλά αγαπημένε!

4 σχόλια:

  1. Να τον χαίρεσαι Πουλχερία μου! Πάντα ευτυχισμένοι να είστε και γλυκαμένοι βεβαίως-βεβαίως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα πρώτα να τον χαίρεσαι τον καλό σου, ο οποίος θα είναι πολύ υπερήφανος για σένα μιας και είσαι τόσο χρυσοχέρα! Πάντως τα cupcakes είναι καταπληκτικά! Και η φωτο σκίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πολύ, κορίτσια, για τις ευχές σας. Να πω την αλήθεια Ευγενία δεν ξέρω αν είναι υπερήφανος διότι από τότε που ασχολήθηκα με τη ζαχαροπλαστική τα έβαλε τα κιλάκια του. Λες να με βρίζει από μέσα του?:)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. cupcakes υπέροχα!
    βελτιώθηκε η διάθεσή μου.
    να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή