Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

.....Και η δημιουργία πήγε σύννεφο! Νο 2

Αν και τα σύννεφα έχουν "κάτσει" για τα καλά πάνω από την πόλη μας και η γκρίζα μελαγχολία έχει επιστρέψει στη ζωή μας, οι δημιουργικές μου ανησυχίες δεν λένε να σταματήσουν. Λέτε να είμαι από τους καλλιτέχνες που εμπνέονται από τη μαυρίλα? Πάντως τα γλυκά μου "έργα" άλλα δείχνουν.
Γέμισε ο πάγκος μου από χρώματα, λουλούδια, πεταλούδες, καρδιές.




Σκέφτηκα και τις νύφες της άνοιξης με λουλούδια στα μαλλιά και γαμήλιες τούρτες με κατάλευκη σαντιγί.



Σκέφτηκα, τους "μικρούς πρίγκηπες" που και φέτος θα κάνουν την πρώτη τους βουτιά στην κολυμπήθρα για να πάρουν το όνομά τους.


Και φυσικά, τις καινούριες οικογένειες που αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους αρχή και να αντισταθούν στη μιζέρια και απαισιοδοξία της εποχής.





Έσταξα και μια πινελιά κόκκινου για να στολίσω τα μπισκοτάκια μου.



Και έτσι ξεγέλασα τα σύννεφα και τη μελαγχολική μου διάθεση και φώτισα τη μέρα μου με χρώμα και ελπίδα.
Ελπίζω, να σας έφτιαξα λίγο το κέφι!

Θα τα πούμε πολύ σύντομα...και αυτή τη φορά θα επιστρέψω με έναν οδηγό γάμου για τις νύφες της άνοιξης.




 

5 σχόλια:

  1. μακαρι οι πινελιες σου να ειναι παντα εμπνευσμενες απο την ανοιξη και να χαριζεις σε ολους εμας στιγμες αναγεννησης!!!!! σε ολους τους αναγνωστες σου και σε σενα ιδιαιτερως καλη χρωματιστη, λουλουδατη,πεταλουδισια ανοιξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη, πολύ γλυκό το σχολιό σου. Καλή χρωματιστή άνοιξη εύχομαι σε όλους μας. Ας ευχηθούμε ο ανοιξιάτικός αέρας που θα ανεβάσει ψηλά τον χαρταετό μας, να πάρει λίγο και το μυαλό μας ψηλά. Ετσί, να ξεφύγουμε λίγο από όλα αυτά που μας ζορίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας έφτιαξες τη διάθεση και με το παραπάνω!είναι τόσο όμορφα τα μπισκοτάκια!λυπάσαι να τα φας, απο την αλλη φαίνονται και πολύ νόστιμα!Μπράβο Πουλχερία!Να σου πω και κάτι, το όνομά σου, σημαίνει ομορφιά. το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοριτσια, σας ευχαριστω πολυ. Μαγδαληνη,ξερω οτι το ονομα μου εχει λατινικες ριζες και σημαινει ομορφη.Ετυχε να εχω φιλη φιλολογο και με ενημερωσε.Και καπως ετσι συμφιλιωθηκα με το ονομα μου :))))))))))).Παντως σε ευχαριστω για την πληροφορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή