Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

We love to travel the world!

Αυτή τη φορά δεν θέλω να σας μιλήσω για κάτι που δημιούργησα εγώ αλλά για το πνευματικό παιδί ενός πολύ δημιουργικού, ανήσυχου και ταξιδιάρικου μυαλού. Η Μαριάνθη είναι αυτό που λέμε "ταξιδιάρα ψυχή".


"Ταξιδεύει" όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, όταν πίνουμε καφέ ακόμα και στον ύπνο της. Η αγάπη της για τα ταξίδια φαίνεται παντού. Στη δουλειά της σχεδιάζοντας ιδιαίτερα προσκλητήρια γάμου επηρεασμένα από τα ταξίδια της, στη διακόσμηση του γραφείου της που θυμίζει λονδρέζικο vintage, στο τεράστιο χαμόγελο της όταν σου μιλάει για τα μέρη που έχει ταξιδέψει.


Η Μαριάνθη, λοιπόν, αποφάσισε πρόσφατα να δημιουργήσει το blog "we love to travel the world" ώστε να μοιραστεί και με άλλες ταξιδιάρικες ψυχές τις εμπειρίες της και να μας δώσει πολλά πολλά travel tips. Στο blog της θα βρείτε χάρτες, διευθύνσεις για ψώνια, για καφέ, για φαγητό, συμβουλές για τις μεταφορές στις πόλεις ακόμα και προτάσεις για ξενοδοχεία. Και όλα αυτά μας τα προτείνει αφού τα έχει ανακαλύψει η ίδια από κοντά και όχι γιατί τα διάβασε σε κάποιο άρθρο ή περιοδικό.


Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και κάποιοι τυχεροί ανάμεσά μας ετοιμάζονται για ταξιδάκι, σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στο blog της http://welovetotraveltheworld.blogspot.com/ πριν ξεκινήσετε.
Αλλά και όλοι εμείς που δεν θα ταξιδέψουμε στις γιορτές, μπορούμε να "ταξιδέψουμε" μέσα από τις σελίδες της Μαριάνθης και να ονειρευτούμε ότι πίνουμε καφέ και τρώμε cupcakes  στο Candy Cakes του Λονδίνου!

1 σχόλιο:

  1. hey! molis vrika to blog sou! 8a eimaste mazi sto bazaar tou fititi! exw akousei tosa gia sena k perimenw pws k pws! egw ftiaxnw kosmhmata. to blog mou einai to "styleenmiopinion.blogspot.com", mporeis na tou rixeis mia matia k na gineis anagnwsths an 8eleis! ta leme aurio apo konta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή