Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Christmas giveaway

Μπήκε και ο Δεκέμβρης, ο μήνας των Χριστουγέννων. Η καλύτερη περίοδος του χρόνου για να κάνουμε μία παύση και να σκεφτούμε όλους αυτούς του ανθρώπους που μας στηρίζουν καθημερινά και μας βοηθούν να συνεχίσουμε με χαμόγελο ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες.
Σε αυτούς τους "δικούς" μου ανθρώπους θέλω να προσφέρω ένα γλυκό δώρο, ένα κουτί χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης για όλη την αγάπη που μου δώσατε, για τη συγκίνηση που μου προσφέρατε και για τη στήριξη σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να αφήσετε ένα σχόλιο και ένα e-mail επικοινωνίας σε αυτή την ανάρτηση μέχρι στις 25 Δεκεμβρίου. Και ένας φίλος/η από εσάς θα κερδίσει το γλυκό δωράκι.


Και όσο θα περιμένετε μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μου στο facebook για να "πάρετε" γλυκιές ιδέες και προτάσεις για τα Χριστούγεννα,

 Καλή επιτυχία!

28 σχόλια:

  1. Καλημέρα γλυκιά Πουλχερία, θα χαρώ πολύ να δοκίμάσω τα μπισκοτα σου (καλα, αν δεν τα κερδισω, θα τα παραγγειλω!!). Καλή συνέχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i ipostirixi einai dedomeni stous anthropous pou exoun talendo kai meraki!
    kales epitixies
    xenia constandaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γλυκές σου κουβέντες και οι όμορφες φωτογραφίες των δημιουργιών σου, μόνο γλυκά συναισθήματα μας γεμίζουν! Καλές γιορτές και καλή δύναμη στη δουλειά σου που αγαπάς τόσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι μεσανυχτα - με εχει πιασει αδηφαγικη διαταραχη - και θελω τα γλυκα σουουουου!Γιατι να μην τρωγονται τα ακρυλικα και οι καμβαδες???¨((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ....ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΝ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΟΥ..."ΜΠΟΥΝΑΜΑ"......ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ..ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΛΥΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΣΟΥ..... !!!!!!!!! ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.... ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ..... ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, ΓΛΥΚΕΙΑ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεροχη δουλειά,και φανταζομαι ακομα πιο νοστιμα,περιμενουμε και άλλεσ αναρτησεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΙΧΟΥΔΑΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΕΥΤΥΧΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.
    zisioanna@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ ομορφο το δωρακι σου.καλες γιορτες.
    xristina
    nbronexristina@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χρονια πολλα και καλες γιορτες.καλη επιτυχια σε ολους
    λυδια α.
    zouzoukouzou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγώ δεν θέλω τον μποναμά, έχω ήδη κερδίσει δωράκι από την Πουλχερία και θα ήταν αδικία για τους υπόλοιπους! Θέλω μόνο να σας βεβαιώσω ότι οι λιχουδιές της Πουλχερίας είναι απλώς παραδεισένιες! γιαμ, γιαμ, γιαμ! :) Καλή επιιτυχία σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πουλχερια διαβαζω απο καποιους φιλους τα σχολια για τις τελειες γευσεις σου.Παρακαλαω να ειμαι η τυχερη για να τις γευτω.Καλα Χριστουγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μια εικονα ισουτε με χιλιες λεξεις.χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!
    γιαννα
    kapagianna@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kala mou trexoun ta salia! Kai xristougenniatika kai pentanostima!!! Me afto to krio, ena potiri zesti sokolata kai ena piato (megalo) me afta ta mpiskota se apogeionoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άν κερδίσω θα είναι σίγουρα το πιο γλυκό δώρο αυτών των Χριστουγέννων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ωραίο το δώρο σου! Ευχαριστούμε! Καλή χρονιά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ.... ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Riaaaaaa.......den se pisteyw!!!!!! Well done syma8htria mou kai kryfo talento!!!! Perimenw to delivery!!!! ...kai pali bravo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγω μπορω να παρω μερος?????????? σνιφ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.θελω να σας υπενθυμισω οτι μαζι με το σχολιο σας, να γραφεται και ενα μαιλ ιδιαιτερα οσοι ειστε ανωνυμοι για να μπορεσω να επικοινωνησω σε περιπτωση που ειστε ο νικητης. και παλι ευχαριστω και σας ευχομαι καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρία μου, τι να πω για τα μπισκότα σου; Ότι και να πω λίγο θα είναι! Το σίγουρο πάντως είναι πως τα μπισκότα σου είναι γλυκά όπως η δημιουργός τους, και δεν το λέω για να σε κολακέψω, στο είπα και εχθές, με εσένα και το Κατερινάκι κάναμε κλικ από την αρχή!!
    Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καταπληκτικά!!!

    καλές γιορτές
    vikigeo3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απόστολος

    Γλυκιές ευχές όπως τα γλυκά που φτιάχνεις!

    roust@in.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ πολύ γλυκό δωράκι....
    Καλές γιορτές σε όλους μας!
    istaikou@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή