Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Άνοιξη, χρώματα, λουλούδια, αρώματα και ένας γάμος!

Βγαίνοντας στο μπαλκόνι μου βλέπω ένα "τυχερό" οικόπεδο το οποίο δεν είναι χτισμένο αλλά στολισμένο με πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια που τα αρώματα τους φτάνουν μέχρι τα δικά μου παράθυρα. Και καθώς τα παρατηρώ τόσο όμορφα και τόσο χρωματιστά μου ήρθε έμπνευση. Να ψάξω να βρω ιδέες για τις νύφες της Άνοιξης.
Και ξεκινώ με το νυφικό. Ένα κοντό νυφικό μου αρέσει πολύ για αυτή την εποχή, ιδιαίτερα εάν ο γάμος είναι πρωινός. Είναι ελαφρύ και αέρινο όπως η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Και μπορείτε να το συνδυάσετε με χρωματιστές γόβες.



Σειρά έχει η ανθοδέσμη. Λουλούδια του αγρού, διαφορετικά και πολύχρωμα, δεμένα με μια απλή κορδέλα σατέν. Και αν δεν μπορείτε να τα μαζέψετε μόνοι σας, σίγουρα κάποιο ανθοπωλείο μπορεί να το αναλάβει για εσάς αυτό.




Τα centerpieces που θα χρησιμοποιήσετε για το στολισμό των τραπεζιών μπορούν να ακολουθήσουν το ίδιο ύφος ιδιαίτερα εάν η δεξίωση γίνεται σε κάποιο κήπο.




Και αν οι καλεσμένοι σας είναι σχετικά λίγοι, αντί για τις κλασικές λίστες για χωροθέτηση στα τραπέζια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λουλούδια στα οποία θα έχετε γράψει το όνομα του καλεσμένου και το τραπέζι που θα καθίσει. Εάν πάλι οι καλεσμένοι σας είναι πολλοί, χρησιμοποιήστε αυτά τα λουλουδάκια για να στολίσουν το πέτο του γαμπρού και του κουμπάρου.











2 σχόλια:

  1. Η ιδέα για τα ονόματα των καλεσμένων είναι υπέροχη! Πολύ ανοιξιάτικη και παιχνιδιάρικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε,ναι. Φτάνει πια με τις "άχρωμες" λίστες καλεσμένων σε αρχεία excel.

      Διαγραφή