Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τα πρώτα γενέθλια του Χρήστου

Ο Χρήστος έχει μια πολύ δημιουργική μανούλα που του ετοίμασε μια ιδιαίτερη βάφτιση και απευθύνθηκε σε εμένα για να του ετοιμάσω τα μπισκοτογλειφιτζούρια του. Και αφού τελείωσε η βάφτιση, η μανούλα του άρχισε να του οργανώνει τα γενέθλια. Ο Χρήστος λίγο καιρό μετά τη βάφτιση θα γινόταν ενός χρόνων και η μαμά του ήθελε τα πρώτα του γενέθλια να είναι μοναδικά και να του δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις για να τις φυλάξει σε όλη του τη ζωή.
Το πρώτο βήμα ήταν η δημιουργία της πρόσκλησης την οποία ανέλαβε η Μαριάνθη του all paper.
Ένα λαχταριστό cupcake σε παλ χρωματισμούς στόλισε την πρόσκληση και υποσχόταν πολλές γλυκές εκπλήξεις για τους μικρούς καλεσμένους.


Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία της τούρτας και των cupcakes. Αυτό το αναλάβαμε εμείς. Εμπνευστήκαμε από τη χρωματική παλέτα και το θέμα της πρόσκλησης και στολίσαμε την τούρτα, τα  cupcakes και τα μπισκοτάκια.
Ιδού το αποτέλεσμα!


Το τελευταίο βήμα το ανέλαβε ο ίδιος ο εορταζόμενος. Μια γλυκιά καταστροφή την οποία φωτογράφισε με καλλιτεχνική ματιά το studio tsolis photography.


Όμορφες αναμνήσεις κλείδωσαν στο χρόνο και ο μικρός Χρήστος θα είναι πάντα εκεί με ένα γλυκό σοκολατένιο χαμόγελο.

Χρόνια σου πολλά Χρήστο!
  

3 σχόλια:

  1. κι εγώ άμα ήμουν στη θέση του dive στην τούρτα θα έκανα Πουλχερία μου! Κι ας μην είμαι ενός πλέον! Χαχαχα!!! Τέλεια φαίνονται όλα και η πρόσκληση και η τούρτα! Όλα!!! Χίλια μπράβο σου και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζωή, μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε η μαμά του Χρήστου. Τον άφησε ελεύθερο να "βουτήξει" στην τούρτα του. Είναι δυνατόν να μην το ευχαριστήθηκε ο Χρήστος :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστική τούρτα! Η βουτιά απολύτως δικαιολογημένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή