Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Το αγόρι του Αυγούστου

Αύγουστος, ο ώριμος μήνας του καλοκαιριού.
Ωριμάζουν τα σταφύλια στα αμπέλια, ωριμάζει σιγά σιγά και η διάθεσή μας για να προετοιμαστεί για το φθινόπωρο. Αν θα έβαφα αυτό το μήνα με ένα χρώμα αυτό θα ήταν ένα βαθύ χρυσοκόκκινο, σαν αυτό που βλέπω στους αμπελώνες φευγαλέα καθώς προσπερνώ με το αυτοκίνητο.
Η ζωή ωριμάζει και γεννά νέα ζωή. Και ένα μικρό αγόρι ξεπετάχτηκε μέσα στην κάψα του Αυγούστου για να χαρίσει πολλά χαμόγελα στους γονείς του που όταν αντίκρισαν τα μάτια του για πρώτη φορά ορκίστηκαν να το αγαπούν για πάντα.
Για αυτό το αγόρι του καλοκαιριού, στολίσαμε μπισκότα για να κεραστούν στο μαιευτήριο και να γλυκάνουν τα αγαπημένα πρόσωπα που ήρθαν να μοιραστούν την οικογενειακή χαρά.





Αγόρι του Αυγούστου, σου ευχόμαστε να είναι η ζωή σου μεστή, γεμάτη, σαν μια χρυσοκόκκινη ρώγα σταφύλι που λαμπυρίζει στον ήλιο του καλοκαιριού.


6 σχόλια:

  1. αχ κοπελαρα μου εσυ που ολα τα λες και τα κανεις ωραια να εισαι καλα και δημιουργικη μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουλχερία μόλις σε ανακάλυψα από το μπλογκ της Ζωής και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και τα σάλια να τρέχουν, από τα όμορφα που φτιάχνεις! Τι να πω, μακάρι να είχα ένα παιδάκι να το βάφτιζα και να αναλάμβανες τα πάντα εσύ!!! Χαχα!
    Θερμά συγχαρητήρια για ό,τι κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ Νάντια για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γω μόλις βρήκα το blog σου! Είναι φοβερά όσα φτιάχνεις! well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είστε όλες καλά. Μας εμψυχώνεται για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε σε μια περίοδο που όλα είναι γκρίζα.Εμείς πάμε αντίθετα. Πασπαλίζουμε με χρώματα και ζάχαρη τις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή