Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Καλοκαιρινά μπισκότα για καλοκαιρινές βαφτίσεις

Μπήκαμε επισήμως στο μήνα των μεγάλων διακοπών. Οι βαλίτσες ετοιμάζονται, το αυτοκίνητο φορτώνεται, τα εισιτήρια στο χέρι και έτοιμοι για τις διακοπές του καλοκαιριού, που τις περιμένουμε με τόση ανυπομονησία όλο το χρόνο και όταν έρχονται δεν μας φτάνουν ποτέ.
Εμείς είμαστε από αυτούς που λόγω δουλειάς δεν μπορούν να ακολουθήσουν το μεγάλο ρεύμα των διακοπών. Βέβαια, αυτό έχει και τα καλά του διότι όταν όλοι γυρνάνε εμείς είμαστε στο δρόμο για διακοπές.
Μπορεί, λοιπόν, να μην φεύγουμε για μπάνια αλλά βρήκαμε τον τρόπο μας να είμαστε καλοκαιρινοί και να δροσιζόμαστε λίγο από τη θαλασσινή αύρα. Καραβάκια, κοχύλια, αστερίες, ψαράκια γίνονται μπισκότα για καλοκαιρινές βαφτίσεις.
Και επειδή καλοκαίρι χωρίς καραβάκια δεν γίνεται, κάναμε τα μπισκοτάκια μας καραβάκια με λευκά πανιά και τα στολίσαμε με χρωματιστές γιρλάντες για να είναι όμορφα στις θάλασσες που θα αρμενίζουν. Και η Μαρίνα από το "Δημιουργούμε μαζί" έφτιαξε τα καραβάκια μπομπονιέρες για να χαριστούν στους καλεσμένους ως ενθύμιο μιας δροσερής καλοκαιρινής βάφτισης.



Τα μπισκοτάκια που στολίσαμε για να ταιριάζουν με τις μπομπονιέρες.


Τα βάλαμε και σε πολύχρωμες συσκευασίες για να είναι ξεχωριστά.


Στολίσαμε και μικρούς αστερίες για τη βάφτιση της Γεωργίας και τους βάλαμε σε όμορφες συσκευασίες για να τους χαρούν οι καλεσμένοι.


Πολύχρωμοι αστερίες και ψαράκια έβαλαν τα καλά τους για μια ακόμα καλοκαιρινή βάφτιση.




Στολίσαμε και μικρά καλοκαιρινά μπισκοτάκια για να στολιστούν τα τραπέζια ευχών.





Σε όλους εσάς που αρμενίζετε τα ελληνικά πελάγη και δροσίζεστε στις παραλίες, σας εύχομαι καλές και ξεκούραστες διακοπές.

Σε όλους εμάς που λόγω δουλειάς βρισκόμαστε ακόμα στις πόλεις, μας εύχομαι όμορφες "διακοπές" στις άδειες πόλεις μας που είναι τόσο υπέροχα ήσυχες κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.  

3 σχόλια:

  1. ωωωωωωωωωω είναι τόσο όμορφα που λυπάσαι να τα φας :o χίλια μπράβο!!!! σίγουρα θα είναι και πεντανόστιμμμμμμμμμμμα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΛΑΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή